UPS

تفاوت UPS صنعتی با معمولی و یا تجاری؟

لطفا جهت سفارش و فروش پروژه با کلیک از اینجا وارد بخش پروژه شوید

چطور یو پی اس های صنعتی را از یو پی اس های اداری تشخیص دهیم؟

در ادامه با ما همراه باشید تا به تفاوت یو پی اس صنعتی و اداری بپردازیم.

ظاهر فیزیکی UPS های صنعتی :

UPS های صنعتی اغلب با ابزارهای آنالوگ مجهز شده‌اند، بنابراین ابزار دقیق و HMI این یو پی اس‌ها می‌تواند متفاوت از یو پی اس اداری باشد و با توجه به استفاده در شرایط محیطی خاص، این یو پی اس ‌ها ابعاد بزرگتری نسبت به یو پی اس های اداری با توان مشابه دارند.

طراحی یو پی اس های اداری:

یو پی اس های اداری قابلیت تولید سفارشی (customizing) دارند. در نتیجه گزینه‌های زیادی پیش روی خریدار است. UPS های صنعتی را می‌توان کاملا سفارشی کرد و با توجه به مشخصات کاربر مهندسی نمود و اغلب با مجموعه ای کامل از مستندات مورد الزام برای مشتری طراحی می‌گردد.

میزان مقاومت در مقابل شرایط محیطی خاص:

تفاوت UPS صنعتی و اداری این است که در مورد یو پی اس های اداری، دمای محیط اطراف نباید بیش از 30 درجه سانتیگراد باشد. این در حالی است که محدوده دمای یو پی اس های صنعتی از صفر تا 40 درجه سانتیگراد است. UPS های صنعتی مقاومت قابل توجهی در برابر شرایط محیطی خاص، که ممکن است گرم، مرطوب (قابلیت تحمل تا رطوبت 100 درصد)، دارای گرد و غبار فراوان، سر و صدای زیاد و ارتعاشات احتمالی دارند (شرایطی که در کارخانجات، معادن و مکان‌های خاص دیده می‌شود).

طول عمر یو پی اس:

به طور معمول، UPS های صنعتی با توجه به استفاده از قطعات با کیفیت بالاتر طول عمر طولانی‌تری (20-30 سال) را تجربه می‌کند. اجزای الکترونیکی به طور خاص برای چنین عمر طولانی طراحی شده‌اند و تأمین‌کنندگان سیستم‌های صنعتی برای مدت طولانی در دسترس بودن قطعات یدکی را تضمین می‌کند.

ایزولاسیون:

به منظور حساسیت‌هایی که در پروژه‌های صنعتی وجود دارد، با هدف جلوگیری از انتقال نوسانات شدید و با زمان کوتاه ولتاژ شبکه (sag و swell) به خروجی و بارهای حساس از ترانسفورمر ایزوله در خروجی UPS های صنعتی استفاده می‌شود.

مدار bypass:

به منظور افزایش قابلیت اطمینان کلی سیستم و همچنین امکان تأمین انرژی بار به هنگام انجام تعمیرات، در پروژه‌های صنعتی از مدار bypass موازی سیستم یوپی اس استفاده می‌شود. این مدار می‌تواند به صورت مکانیکی یا به صورت الکترومکانیکی (با استفاده از کلیدهای استاتیکی) پیاده‌سازی شود. از طرف دیگر تمام UPS های صنعتی دارای مدار bypass داخلی اتوماتیک می‌باشد که به هنگام وقوع خطا در عملکرد UPS مانند اضافه بار، تغذیه بار خروجی توسط مدار bypass داخلی یو پی اس‌ انجام می‌شود و پس از رفع خطا به صورت اتوماتیک یو پی اس به حالت کار عادی خود بر می‌گردد.

قابلیت تعویض باتری‌ها به هنگام روشن بودن یو پی اس:

در پروژه‌های صنعتی با توجه به حساسیست‌های معمولا روی بار وجود دارد، نباید به هنگام انجام تعمیرات و یا تعویض باتری‌ها بار بی برق شود. لذا در UPS های صنعتی قابلیت تعویض باتری‌ها در حالی که دستگاه روشن است، دیده می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

Related Post

error: اطلاعات از کپی حفاظت شده اند !!